Zavolajte nám ešte dnes
a získajte zľavy na služby

Ponúkame vývoj webových stránok vo WordPresse,
e-commerce riešenia na mieru, webdizajn, SEO optimalizáciu,
komplexné riešenia pre etablované firmy aj startupy,
content marketing, prieskum kľúčových slov a iné.
Vytvorenie webových stránok vo WordPress.

Tvorba web stránok

Optimalizujte webstránku s WordPress. Zviditeľnite Vašu firmu na webe.
Ponúkajte Vaše produkty alebo služby na webe.

Tvorba Eshop

Eshop vo Woocommerce – Dizajn, Hodnotný obsah, SEO, Flexibilita.
SEO pre vyhľadávače 
je základom úspechu každej web stránky

SEO optimalizácia

Najvyššie pozície vo vyhľadávači, správne zacielenie publika,
Hodnotný obsah je to, čo ľudí zaujíma.

Hodnotný obsah

Obsah, ktorý priláka viac sledovateľov na Vašu web stránku.
Moderný dizajn, presne ušitý pre Vaše podnikanie

Dizajn a logo

Odlíšte sa od konkurencie a vytvorte unikátne logo a značku.
Výber rýchlych tém pre WordPress

Témy pre WordPress

Responzívne témy pre WordPress na všetkých zariadeniach.
Zvýšenie návštevnosti na web stránke

Organická návštevnosť

Relevantnosť a kvalita obsahu, seo pre vyhľadávače
Testovacia online verzia na kvalitnom serveri

Vývoj web stránok

Zabezpečené testovacie prostredie a responzívny vývoj web stránky

Tvorba web stránok Poltár

Vytvoríme pre Vás rýchlu WordPress stránku v Poltári, ktorá pritiahne nových záujemcov a zlepší online prezentáciu Vašej firmy. Našou špecializáciou je vývoj webových stránok na mieru pomocou redakčného systému WordPress. Zameriavame sa na poskytovanie cenovo dostupných webových riešení a platforiem elektronického obchodu s moderným dizajnom a špičkovým obsahom. Počas vývojovej fázy používame najnovšie témy a doplnky dostupné v tomto odvetví. Naším prvoradým záujmom je zaručiť rýchle načítanie Vašich stránok. Naším cieľom je získať najvyššie pozície vo vyhľadávači a zabezpečiť pre Váš web vysoké skóre v nástroji Google PageSpeed ​​Insights. Dovoľte nám pomôcť Vašej stránke urobiť vynikajúci prvý dojem prostredníctvom rýchlosti a užívateľskej prívetivosti.
Tvorba web stránok Poltár. Web stránky vo WordPress, tvorba Eshopu, B2B, SEO optimalizácia, Content Maketing, Vysoké umiestnenie, Zrýchlenie web stránky, Webstránka WordPress cena. Vytvoríme pre Vás rýchlu WordPress stránku v Poltári, ktorá pritiahne nových záujemcov a zlepší online prezentáciu Vašej firmy. Našou špecializáciou je vývoj webových stránok na mieru pomocou redakčného systému WordPress. Zameriavame sa na poskytovanie cenovo dostupných webových riešení a platforiem elektronického obchodu s moderným dizajnom a špičkovým obsahom. Počas vývojovej fázy používame najnovšie témy a doplnky dostupné v tomto odvetví. Naším prvoradým záujmom je zaručiť rýchle načítanie Vašich stránok. Naším cieľom je získať najvyššie pozície vo vyhľadávači a zabezpečiť pre Váš web vysoké skóre v nástroji Google PageSpeed ​​Insights. Dovoľte nám pomôcť Vašej stránke urobiť vynikajúci prvý dojem prostredníctvom rýchlosti a užívateľskej prívetivosti.

Vytvorenie web stránky vo WordPress Poltár

Tvorba web stránky

Vytvorenie novej webovej stránky alebo redizajn web stránky. Web stránka na mieru, vytvorená v redakčnom systéme WordPress.

Tvorba Eshopu Woocommerce

Vytvoríme Vám Eshop na mieru pre náročnejších, ale aj jednoduchý obchod s pár produktami. Predávajte svoje produkty alebo služby na webe.

SEO optimalizácia

Efektívne stratégie Vám umožnia zlepšiť svoje hodnotenie, prilákať organickú návštevnosť a v konečnom dôsledku dosiahnuť svoje online obchodné ciele.

Content Marketing

Hodnotný obsah je to, čo ľudí zaujíma. Podeľte sa so zákazníkmi o svoje skúsenosti, rady, tipy a poraďte im.

Webový dizajn, značka a logo

Odlíšte sa od konkurencie a vlastnite svoje unikátne logo a značku, ktoré Vás budú prezentovať na webe

Témy a doplnky pre WordPress

Pri tvorbe web stránky používame najnovšie témy a doplnky na trhu. Vyberte si z množstva tém a doplnkov.
Témy pre web stránky. Výber rýchlych tém pre WordPress je kľúčové. Výber správnej témy je rozhodujúci pre celkový dizajn a funkčnosť Vášho webu WordPress. Dobre zvolená téma môže zlepšiť používateľskú skúsenosť, zlepšiť výkonnosť stránky a efektívne odrážať identitu Vašej značky. Pri výbere témy máte dve možnosti. Môžete si vybrať jednoduchú tému (ktorá je zadarmo) alebo platenú, ktorá obsahuje viac funkcií a vylepšení. To zahŕňa vizuálny dizajn a interakcie. Funkcionalita, akú farbu bude mať pozadie? Ako sa odkaz zvýrazní, keď naň umiestnite kurzor? Toto sú aspekty témy. Témy sú vytvorené pre všetky zariadenia (PC, notebook, tablet, smartfón). V súčasnosti ľudia pravdepodobne navštívia Váš web z rôznych zariadení. Témy, ktoré pri vývoji používame, reagujú a prispôsobujú sa všetkým veľkostiam obrazovky, čo je podľa nás kľúčové. Sú vhodné aj na SEO optimalizáciu a zlepšenie viditeľnosti.

Tvorba web stránky vo WordPress

V súčasnej digitálnej dobe je mať kvalitnú webovú stránku nevyhnutné pre úspech každého podnikateľského subjektu. Či už sa rozhodnete pre vytvorenie novej webovej stránky, alebo pre redizajn web stránky, naším cieľom je zabezpečiť, aby Vaša online prezentácia bola efektívna, atraktívna a plne prispôsobená Vašim potrebám. Naše web stránky na mieru sú realizované v redakčnom systéme WordPress, ktorý patrí medzi najpopulárnejšie a technologicky najpokročilejšie platformy. Webstránky vo WordPress Vás nikdy nesklamú vďaka dokonalému systému, ktorý je pravidelne aktualizovaný a inovovaný. WordPress sa neustále vyvíja a prináša nové funkcie, vylepšenia a doplnky. Tvorba web stránky Poltár na mieru.

Ponúkajte svoje produkty alebo služby online na webe.

Tvorba eshopu na mieru vo Woocommerce

Výhody Woocommerce sú značné a poskytujú podnikateľom flexibilitu, užívateľský komfort a prispôsobenie, ktoré sú nevyhnutné pre úspech v online predaji. Či už plánujete jednoduchý obchod s pár produktmi alebo komplexný B2B systém, Woocommerce Vám ponúka všetky nástroje potrebné na splnenie Vašich cieľov. Woocommerce podporuje online platby cez kreditné karty, PayPal, Stripe a mnoho ďalších.
Vytvoríme Vám obchod na mieru pre náročnejších alebo jednoduchý obchod s pár produktami pre začiatočníkov. Vytvoríme unikátny a individualizovaný eshop presne podľa Vašich potrieb a preferencií.
Objavte kľúčové výhody používania Woocommerce ako Vašej platformy elektronického online obchodu. Tvorba eshopu Poltár na mieru.

Objavte sa na najvyšších miestach vo vyhľadávači.

Web stránky WordPress

Rýchle témy, preferencie spoločnosti Google pre WordPress, jednoduché používateľské rozhranie a množstvo nových vylepšení a doplnkov robí WordPress vynikajúcou voľbou na vytváranie webových stránok.

Content Marketing

Zameriavame sa na vytváranie informatívneho, pútavého a presvedčivého hodnotného obsahu prispôsobeného tak, aby upútal záujem nových zákazníkov alebo sledovateľov navštevujúcich Vaše webové stránky.

SEO optimalizácia

Optimalizáciou obsahu môžu podniky zlepšiť používateľský zážitok pre klientov, podporiť dlhšie návštevy a zlepšiť pozície vo vyhľadávačoch. Zabezpečíme najvyššie pozície Vašej web stránky vo vyhľadávačoch.

SEO optimalizácia

Objavte sa na najvyšších pozíciach v Google! V dnešnom digitálnom svete je prítomnosť online pre každú firmu kľúčová. Aby ste sa skutočne odlíšili od konkurencie a prilákali potenciálnych zákazníkov, je nevyhnutné optimalizovať Vaše služby alebo produkty pre vyhľadávače. Optimalizácia pre vyhľadávače (SEO) zohráva kľúčovú úlohu pri zlepšovaní viditeľnosti Vašich webových stránok a pri získavaní organickej návštevnosti.
Ponúkame profesionálnu službu SEO optimalizácia, ktorá pomáha webovým stránkam rýchlo zvýšiť skóre organického vyhľadávania, aby mohli súťažiť o najvyššie hodnotenie – aj keď ide o vysoko konkurenčné kľúčové slová.
Zvýšime organickú návštevnosť na všetkých zariadeniach (PC, Mobil, Tablet). Znížime mieru odchodovzacielime zdroj návštevnosti a oslovíme väčšie publikum. SEO optimalizácia Poltár.

Webdizajn UX/UI

Webdizajn, UX a UI sú kľúčovými prvkami, ktoré ovplyvňujú úspech Vašich stránok na webe. UX sa zaoberá celkovým zážitkom používateľa pri interakcii s webovou stránkou. UI sa zaoberá dizajnom používateľského rozhrania a interakciou s webovou stránkou.

Grafický Design

Grafický dizajn je stratégiou každej úspešnej web stránky. Je to spôsob vizuálnej komunikácie. V digitálnom svete sú prvé dojmy nevyhnutné a kvalitný grafický návrh je kľúčom k úspechu. Vytvoríme Vám grafický návrh webu na mieru, presne ušitý pre Vašu web stránku.

Lokálna SEO stratégia

Maximalizujte zacielenie Vášho publika v najbližšom okolí, ktoré vyhľadáva na webe Vaše produkty alebo služby. Organická návštevnosť Vašich webových stránok je nevyhnutná na dosiahnutie úspechu v digitálnom prostredí. Pomáha podnikom lokálne získať vyššie pozície.

Prečo si na tvorbu web stránky vybrať práve nás?
Dôkazom je množstvo úspešne realizovaných projektov